Bosklassen

zeeklassen 2e leerjaar

BosklassenPosted by Leerkrachten Bosklassen Thu, June 06, 2019 22:18:20
dag 1:
We komen aan in Sint-Idesbald en hebben de kamers ontdekt en de bedden opgemaakt. Nadien nog even flink gegeten zodat we nog van een superverkenningstocht konden genieten!
Zo zijn we uitgekomen aan het strand en hebben daar uiteraard zandkastelen gemaakt.
Terug in Excelsior hebben we nog een spannende film gekeken en zijn we naar dromenland gekeerd.
dag 2:
We waren vroeg uit de veren om aan het strand met de amfibieboot op de zee te varen. Daarna hebben de kinderen nog fijn gefietst in coole go-carts!
In de namiddag zijn we naar een springpaleis gegaan om onze energie in op te doen. We hebben onze kennis nog wat opgefrist met een quiz en hebben onze avond leuk afgesloten met een knallende fuif!

Groetjes
het 2e leerjaar

De sfeervolle foto's van onze spetterende reis vindt u hieronder:

• Comments(0)//bosklassenblog.sint-jozefsschool.be/#post12